Dom za stare Mitrović Beograd je Ustanova socijalne zaštite i pomoći starim, dementnim, nepokretnim licima i osobama koje nisu sposobne za samostalan život, licencirana od strane Ministarstva za rad i socijalne politike.

Nudimo profesionalan pristup različitim potrebama Vaših najmilijih koji imaju priliku da svoje penzionerske dane provedu uz nekoga ko će ih razumeti i pružiti im zaštitu, negu i toplinu doma.

Naše stručno osoblje odgovorno i profesionalno pruža celodnevnu negu i brine o potrebama starih i bolesnih lica. U Domu Mitrović Vama na usluzi o svakodnevnim potrebama brinu socijalni radnik, doktor opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre i negovateljice.

U sklopu doma nalazi se i dvorište sa cvetnim vrtom i nekoliko kutaka gde korisnici mogu da uživaju u prijatnom ambijentu prirode i tišine. Svoje slobodno vreme ovde mogu provesti na svežem vazduhu gde će i sunčani i sparni dani biti prijatniji.

Praksa nam je da svaki korisnik koji je u mogućnosti provede određeni period u toku dana u dvorištu ili na terasi kada vremenski uslovi to dozvoljavaju.Trudimo se da korisnici provode veći deo vremena u dnevnom boravku kako bi se družili sa sebi sličnima, jer jedni druge najbolje razumeju.

Smeštaj i sobe u domu Mitrović

Sobe su organizovane kao dvokrevetne kako bi se izbegla usamljenost korisnika. Spajamo osobe sličnih potreba, karaktera i interesovanja kako bi boravak u Domu bio ispunjen toplinom i osećajem porodičnog duha.

Smeštaj i nega u domu Mitrović u Borči

Smeštaj i nega u domu Mitrović u Borči

U domu Mitrović pružamo i mogućnost dnevnog boravka gde korisnik može da koristi sve naše usluge.

U našem Domu se obeležavaju svi važni datumi, proslavlja se Božić i Nova godina, Uskrs, dan žena. Zajedno proslavljamo rođendane i razne druge proslave koje su važne našim članovima. Sve ove aktivnostima čine da se naši korisnici osećaju kao kod svoje kuće u toplini pravog doma.

Dom za stare Mitrović ima kapacitet za 14 korisnika, što dokazuje da imamo vremena, ljubavi i pažnje da se posvetimo baš Vama ili Vašim najmilijim.

Cenu smeštaja u domu za stare Mitrović možete videti na stranici CENOVNIK, a za više informacija nas kontaktirajte.